Theorie

Wil jij je theoriecertificaat behalen voor de auto, scooter of motor? Dan ben jij bij Rijproces aan het juiste adres. Via onze theoriecursus kun je de theorie perfect leren dit aan de hand van duidelijke CBR gerichte situaties. Deze waardevolle theoretische ondersteuning komt je zeer goed van pas om uitermate goed voorbereid te zijn en bevat op zich alles om goed de eerste keer te kunnen slagen voor je theorie-examen, vandaar de herexamenkorting. Voorkom dus onnodig vaak opgaan bij het CBR voor je theorie-examen, door het volgen van deze succesvolle cursus bespaar je tijd en veel geld!

Scootertheorie v.a € 75,- 

Ben je nieuw dan betaal je €125,-. Actie; Mocht je het niet in 1 keer halen dan krijg je €50,- korting op een herkansing en betaal jij slechts €75,-. Deze korting is 1 jaar onbeperkt geldig vanaf je eerste cursus. Let op! jij kan je scootertheorie al halen met 15,5 jaar!!

Actie: Haal jij bij ons je scooterrijbewijs dan ontvang jij een tegoedbon van €50,- op je autorijlessen pakket!

Auto/Motor theorie v.a € 85,-

Ben je nieuw dan betaal je €135,-. Actie; Mocht je het niet in 1 keer halen dan krijg je €50,- korting op een herkansing en betaal jij slechts €85,-. Deze korting is 1 jaar onbeperkt geldig vanaf je eerste cursus.

Locatie  @StationZwijndrecht

Onze theoriecursus wordt gegeven aan de Stationsweg 13, 3331 LM te Zwijndrecht en is makkelijk bereikbaar met bus of trein!

Onze cursus bestaat uit 2 of 3 dagen dit is afhankelijk van de examentijd bij het CBR. Voor de tijden van de cursus neemt u contact op met 06 244 89 789.

Direct na de theoriecursus wordt je naar het CBR gebracht voor het examen. Na het examen wordt je weer afgezet in Zwijndrecht. Onze theorieles is geschikt voor iedereen, cursisten met faalangst, ADHD en dyslexie slagen ook bij ons.

Wil jij weten wanneer er plek is?

Aanmelden kan het gemakkelijkst via onze theorie Whatsapp 06-244 89 789 maar ook via ons contactformulier aan de rechterkant van de pagina onder het kopje ‘contact’.  Onze theorie locatie in Zwijndrecht is alleen geopend op afspraak.

Nadat jij je heb aangemeld krijg je via de email een factuur met alle info rondom jou lessen en examen.

Bij afmelden van de cursus tenminste 24 uur van te voren appen op 06-244 89 789. Bij afwezigheid worden kosten in rekening gebracht van €40,-
Ben je vertraagd of kan je door omstandigheden niet op tijd komen? App dat even door!

De Kosten

  • CBR Theorie-examen los €40,-
  • Theoriecursus bromfiets + examen + vervoer €125,-  Herkansing €75,-
  • Theoriecursus Auto/motor + examen + vervoer €135,-  Herkansing €85,-
  • Wilt u theorie doen met een tolk, individueel of met extra tijd? App ons voor de mogelijkheden!
  • Bij afmelden van de cursus tenminste 24 uur van te voren appen op 06-244 89 789. Meld jij je niet op tijd af dan kost dit €40,-

Contact

Naam:
Geboortedatum:
Adres:
Woonplaats:
Aanvraag Voor:
Telefoonnummer: 
E-mailadres: